Starcraft

I går så fick jag prova att spela starcraft, ett realtidsstrategi spel i en science fiction värld. Spelet är ganska likt age of empiers,  det på ut på att bugga upp sitt samhälle och sin arme, samtidigt som man ska döda andre spelares samhällen och armeer.
Det finns tre raser terra, protoss och zerg.
Terra är människor som har utvandrat från ett överbefolkat jorden, protoss är en utomjordisk ras som är väldigt teknologiskt smarta och zerg som egentligen inte är en ras, utan flera olika muterade monster som styrs av The Overmind.
Mina vänner som fick mig att prova på att spela det tyckte att jag borde spela zerg, ganska mycket för att de behöver en zerg i sitt guild (jag vet inte riktigt om det heter guild, men tror det). Min arme såg ut som velocirapors och även om jag inte förstog allt som jag gjorde så var det väldigt roligt.
DFTBA
Ps. Snart är det Prolog så vi syns där^^

Päls

Jag har märkt att det har blivt mer och mer populärt att ha en päls. Jag skulle inte ha så mycket imot det om det var äldre pälsar från får. Men för det mesta är det nya minkpälsar, alltså pälsar från djur där den enda delen som man vill använda är pälsen.

Jag är ingen militant vegan som häller röd färg på gamla damers pälsar, men det stör mig att folk går runt med päls bara för att endel designers tycker att det är fint. Att det är på modet att bära päls ärväldigt dumt när det finns så många material som är varmare och som man kan får fram med relativt schyssta medel(folk och djur dör iallafall inte i samma stora omfattning).
Jag inte för att man släpper ut minker eftersom minkar inte tillhör vårt ekosystem och för att 90% av minkarna dör. Det vi behöver är strängare regler eller totalförbjud på uppfödnining av minkar och andra pälsdjur.
Om man nu värkligen känner att man vill ha en päls så kan man faktist köpa en secondhand. Då slipper fler djur dö.

Vem jag är.

Hej jag heter karin och jag tänker blogga om alla coola nördiga saker jag upptäcker när jag läser och ser saker. Valet av blogg namn skulle igentligen vara DFTBA, men eftersom det redan var taget (av folk som inte bloggar *hytter med näven åt dem*) så fick det bli DFTBAwesome. DFTBA är ett akromym som står för Dont Forget To Be Awesome som youtube kändisarna John och Hank Green myntade för några årsen.

På så sätt slipper jag terrorisera folk på samma sätt som jag gör nu, men de får reda på sakerna ändå^^. Det är saker som att Draco inte gifter sig med Pansy Parkinson utan men en typ okänd kvinna vid namn Astoria Greengrass, som förövrigt spelas av Tom Feltons flickvän.
DFTBA

RSS 2.0